Greece: The sequel

Dag iedereeeen!! Gisteren (25/07) speelden we een beetje van doorreizen. We vertrokken vanuit het hypertoeristische Thessaloniki richting Mount Olympos in het pittoreske stadje Litochoro. Op 20 minuutjes van de stad bevindt zich een degelijke en gezellige camping waar we nu vertoeven. Deze ligt net aan de zee en heeft een goed(koop) restaurant. Daarnaast is er ook een minimarket, wat een luxe is in vergelijking met de vorige camping. ‘T is hier dus gooeed! 

Vandaag stonden we op tijd op om de bus naar het stadje Litochoro te nemen en daar de olymposberg op te wandelen. De gewonde jintjes verkenden het stadje en gingen op restaurant terwijl de rest de berg ging beklimmen. Onze ogen waren echter groter dan onze kuiten. Met een hellingsgraad van waarschijnlijk wel 100% waren we al snel buiten adem. Toch zetten we door om de mooie ‘vuetjes’ te kunnen bezichtigen. Na het middageten en een spelletje piekenzotjagen gingen we terug om ons weer bij de anderen te voegen. Het dalen ging sneller dan het stijgen, maar we voelden het wel in elk gewrichtje van onze tere lichaampjes 🙂

 Nu zitten we op restaurant met zicht recht op zee om een mondje te eten. Morgen staat de canyoning op het programma. Joepie!
Tot de volgende, wellicht in Macedonië.

    
    
    
    
 
x de jinners 

    
    
    
   

Leave a comment