Thessaloniki – Epanomi – Thessaloniki

Dag iedereen!

Weer wat dagen verder en elk een emmer zweet later (elke dag schommelt het hier rond de 37°) zijn we opnieuw in Thessaloniki aangekomen. 

Woensdagavond zijn we richting de camping, Akti Retzika, dichtbij Epanomi aangekomen: zon, zee, strand en vele fitnessboys and girls. Donderdag hebben we onze witte huiden toch 50 tinten bruiner (of in sommige gevallen rood) laten worden. In de avond werden er vele verse kalamaria verorberd bij een lokale visboer. Omdat we dat strandleventje meer dan beu waren na een dag, besloten we om vroeger dan gepland weer koers te maken richting Thessaloniki en van daaruit te vertrekken richting Mount Olympos, waar de canyoning op het programma staat. 

En route passeerden we, na een tocht van 3 uren en eindeloos wachten op bussen, nog aan Waterland: een aquaparkje waar iedereen het kind in zichzelf weer kon loslaten. 

Staat verder nog op het programma: Thessaloniki bezoeken, canyoning op Mount Olympos en daarna trekken we richting Macedonië voor het uitwisselingsproject. 

Vele groeten en een stevige linker,

De JIN

   
    
    
 

Leave a comment